Kameran hamnade i sjön

Hade en himla tur igår då jag paddlade. Ville testa att sätta GoPro kameran på fördäck. Använde sugproppen för att fästa den. Som tur var så könt jag en lina i kameran och fästen i kajaken. För efter en stunds paddlande så lossnade kameran och trillade i vattnet.

Däcket på Fenn:en är lite för välvt för sugproppen verkar det som. Får sätta dit ett tejpfäste istället.

6 svar på “Kameran hamnade i sjön”

    1. 10 grader kanske…vill inte trilla i kan jag säga. Vi har inte haft frost än men det är kallt på nätterna.

  1. Jag hade tyvärr ingen kamera med mig när jag paddlade i söndags. Det märkvärdiga med den turen var att min färdriktning korsades av en simmande björn. Trodde först att krusningarna åstadkoms av en bäver, sedan gick tankarna till en älg innan jag kunde fastställa att det var en nalle. Den tittade på mig några gånger på ca 15 meters avstånd innan den nådde land, ruskade av sig vattnet och försvann upp i skogen. Sällsam upplevelse, jag lär nog aldrig få vara med om ngt liknande igen. Det var värt den klena tiden på den 1 km-intervallen.

    1. Riktigt häftig naturupplevelse Janne! Sällan man får se björn i det fria. Jag har bara gjort det en gång. På behörigt avstånd som tur var. Har respekt för nalle.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.