Motionspaddla nystartar på WordPress

Som ni kanske nu märker så har det skett en ”mindre” förändring. Motionspaddla.nu ligger numer på WordPress. Det är en förändring jag funderat på att göra länge utan att komma till skott. Nu är det gjort. Har helt enkelt känt att jag varit klar med Blogger och sökt en bättre plattform att jobba med.

Det kommer att ta ett tag innan siten är färdigbyggd. Hoppas ni har tålamod med det. Den gamla hemsidan kommer att finnas kvar på Blogger (lekajak.blogspot.com). Att flytta de 1900 inläggen är inte att tänka på. Däremot kommer jag manuellt att flytta över de grejer som känns viktiga att få med sig.

Håll ögonen öppna!

6 svar på “Motionspaddla nystartar på WordPress”

    1. Kanske?! Vågar inte riktigt tänka tanken just nu. Har du några tips på hur man kan göra. Skulle i så fall vilja ta dem i steg: Typ ett år i taget efter att ha testat på säg en månad.

  1. har aldrig gjort det med så många inlägg, men tror inte det går att välja hur man vill där.
    Skulle ju kunna sätta upp en slask-wp-installation och testa på först? Inläggen ligger ju kvar i blogger.

  2. Äntligen! Jag håller med Erik! Det är lätt att importera från wordpressblogg till wordpressblogg. Vet inte hur det fungerar från Blogger men kolla under import! :)

    1. Har kollat lite på importeringsverktyget. Tyvärr verkar det lite trubbigt. Man trycker på en knapp och så börjar flytten av inläggen. Ingen möjlighet att påverka vilka inlägg som tas…

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.