OS-känslan i repris

Även om jag gillar paddling så tyckte jag OS-kanoten var ganska seg att se på TV. Det blir för mycket dötid. Samma sak med rodden. Som TV-sportare har man nog vant sig vid tempot som finns i andra idrotter i produktionen. Men att spana in ett sammanklipp som videon nedan är väldigt trevligt.

En fråga som man kan fundera på är hur man gör kanot mer publik- och TV vänligt.

Ett svar på “OS-känslan i repris”

  1. Precis. Jag gjorde samma reflektion. Visserligen kunde vissa lopp vara otroligt dramatiska på slutet, men det uppvägde inte att det i andra var helt statiskt rakt igenom från start till mål.

    Med den suveräna linbanan är det svårt att tänka sig bättre kameravinklar än nu i London. Det enda jag kommer på är att få en massa ”live-siffror” att titta på. Fast det ryms knappast på samma skärm, åtminstone inte om man vill ha med alla banor.

    Siffrorna jag tänker på är avstånd mellan båtarna, takt och puls. Gärna med någon slags notifiering på när ett ekipage gör en taktförändring.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.