Garagedax

Weban – en viktig del i paddelträningen
Så var det gjort: Premiären på paddelmaskinen. Som vanligt är fjossehänderna skavda vid tumroten. Precis som vanligt. Bara att bita ihop och härda.

Nu var det så länge sedan jag körde ett pass i garaget att jag hade glömt hur det var. Det verkar som en del tycker det är trist. Jag gillar det. Ser det som ett kanonsätt att få till bra träning. Och tidseffektivt dessutom. Bara att ta på sig tofflorna och halka ut i garaget, slå på musiken och veva på. Lurar på att sätta ut en TV till distanspassen.

Körde ett stressat tröskelpass igår: Uppvärmning, rysspaddling, 2x3min för att få upp värmen och sen 20×50/10s (3+/1). Avslutat med kort nedvarvning. Totalt 50min. Det var allt som det fanns tid till.

Satt just och kollade lite siffror på Funbeat. Konstaterar att en relativt stor andel av min paddling görs på maskin. Ca 20-30% per år.

3 svar på “Garagedax”

  1. Hej!

    betr. nåt helt annat, såg att Vajda lanserat en ny surfskida HAWK Elite med måtten 643,5 (längd) och 43,5 (bred) så riktigt fin ut.

    Om det nu inte är Orcan som fått ett annat namn i Australien…

    1. Såg den tidigare i år på bild. Ser riktigt fin ut. Pratade med Christian på Bootshaus om den i samband med Seamasters. han hade ännu inte lyckats få hem något exemplar.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.