Keep coming back

Braca X – en av mina favoriter

Under säsongen har det mest blivit paddling med Jantex Gamman. Gillar den paddeln. Funkar till det mesta. Både surfski och slätvatten. Förra säsongen var det Braca X som jag körde mest med. I år har den vilat mycket. Har använt den ett par gånger. Och frugan har kört en del med den. Hon gillar den.

I söndags fick jag lust att köra med Braca X igen. Två timmar lugn distans i Fenn:en på slätt vatten. Jösses vilken skön känsla. Fattar inte hur Bracan funkar. Den är liten, kort och jag kör med liten vinkel. Och den biter hur bra som helst. En liten magisk sak.

3 svar på “Keep coming back”

  1. Skulle vara intressant att se en video på din paddling med tanke på paddellängden….

    Vilken vinkel har du på Bracan?

    1. Nu senast med Braca X kring 30 grader vinkel. Vinkeln varierar med paddel. Jantex Gamman kring 40 grader och Braca II kring 50 om jag minns rätt. Ska försöka få till en paddlingsvideo vid tillfälle.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.