Fenn Blue-Fin ytterligare bilder

Fenn har publicerat ett helt album med bilder på Facebook. Spana in det. Observera det nya rodret.

Fenn roder Blue-Fin

Data
34cm Highest point on the front deck
44cm Seat width
53cm Width @ the widest point
590cm Length of the whole ski

Blue-Fin albumet >>

2 svar på “Fenn Blue-Fin ytterligare bilder”

  1. Ser den har bättre(tajtare) paddelisätt än min Fenn XT men då den är bredare 53 (XT 49) å sitsen mkt bredare 44 (XT 40)så kan jag nog tryggt behålla min XT….skönt ;)

  2. Ursäkta en inte helt relevant kommentar, men funderar lite på det här med t ex ett böjt vasstrå som fastnar. Det där rodret ser ju ut att fånga ett strå rätt bra. Men om det är ett långt strå kanske en vinkel på framkanten ändå inte hjälper så mycket eftersom flytkraften i strået trycker upp det mot båtbottnen?

    Jag har just klantat mig och kört av min fena så det är till att designa en ny. Den ska både bli lite mindre och mer vinklad än den jag lagt på bottnen nu (inte djupt, men väntar till nästa sommar med att leta efter den).

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.