Breddat paddlingen

Kollar lite surfskirulle och längtar till sommaren. Surfski har verkligen gett en kick åt paddlingen. Breddat det hela. Absolut inget fel på slätvatten. Men jag vill inte vara utan surfskin. Eller slätvattenlådan. Kombon är grym!

Tidigare har jag ofta sneglat på havet och längtat efter en lätt och säker skida att slänga på takeräcket och fara ut och upptäcka nya vatten. Nu är jag där och redo för kommande säsong.

Intressant är att jag inte stör mig på blötan från den öppna sittbrunnen. Det trodde jag att jag skulle. Icke. Blöt innifrån eller utifrån är detsamma :-) Dessutom känns det säkert att kunna klättra i kajaken så lätt vid eventuell vurpa. Säkert och bra för självförtroendet.

Funderar nu på om jag ska göra som andra att sätta en packlucka på skidan. Lutar åt inte som jag tänker nu men man kan ju ändra sig. Man får ju plats med ett fika framför fotpedalerna. En vattentät liten säck kanske räcker.

4 svar på “Breddat paddlingen”

  1. Kan inte annat än instämma i det du skriver. Surfski är topp som komplement till slätvatten. Har dock en lucka i hela främre delen på min Uno. Det vill jag inte vara utan.
    /P

  2. Skall man bara fika lite behövs ju ingen lucka.

    Men om man vill fika mycket, eller bo över en natt, eller turpaddla med bara pyttelite mer än kreditkort – då vill man ha ju ha lucka. Det vill man. :)

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.