Framåt och uppåt

GymmetTiden i gymmet börjar ge utdelning och det känns gött. Lägger stilla på mer och mer vikt på stängerna. Men även på kroppen. Anar att allt på kroppen inte är muskler :-(

Mäter in på 80kg just nu. Det är 5kg mer än i juni då jag sprang som snabbast och 3kg mer än i månadsskiftet augusti/september. Jaja!

Går mest framåt i marklyft, benpress och press bakom nacke. Men även sittande rodd, bänkpress och chins går bra. På det stora hela jädrigt bra progress.

Har börjat köra med dragband igen. Otroligt skönt för fingrarna. Har av och till bekymmer med värkade fingerleder. Ibland på vänster hand. Just nu höger hand. Har haft det i höger hand sedan augusti. Det får liksom aldrig tillräckligt med tid att läka ut helt. Har inga bekymmer att paddla och så men i gymmet drar det ordetligt i lederna.

Jobbar vidare!

2 svar på “Framåt och uppåt”

    1. En rem som sitter rund handleden och som man lindar kring stång/grepp. Gör att man inte behöver dra med fingrarna utan kraften går i huvudsak genom remmen och drar genom handleden. Sök ”dragrem gym” på YouTube så ser du…

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.