Uppe på hästen igen efter sjukdom

Efter förkylningen i slutet på förra veckan och början på denna känns det skönt att vara igång och röra på sig. Det är tusan vad rastlös man blir av att bara sitta och snora, hosta och ha ont i huvudet.

Började väldigt lugnt första dagarna och har sedan ökat intensiteten. Inga bakslag än. Tur! För riktigt ren är jag inte i kroppen än. Känner mig OK men snorar och har rossel i bröstkorgen.

Körde i alla fall ett hårt pass på skateskidor igår och ett intervallpass på paddelmaskinen idag. Har börjat med en ny variant som omväxling på Weban. Ger och tar vad det gäller intervallängderna under passet. Inget planerat innan utom att det tex ska vara tröskel och effektiv tid 40 min. Kul!

Idag blev det lite 4 min och lite 10 min och lite 5 min. I en skön mix Allt med en minuts vila tills summan blev 40 min intervalltid. Bra så.

Ett svar på “Uppe på hästen igen efter sjukdom”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.