Nya surfskis från Epic och Zedtech

New Epic V10

Att Epic nu lagt ut information om den uppdaterade V10:an är det nog inte många som har bommat. Det jag inte fattar är varför man inte byter namn på modellen om den är så ”All new”. Men men de har säkert tänkt något marknadsmässigt begåvat.

Nya Epic V10 ska ha omarbetad tvärsektion, ny rocker, ny volymfördelning, bättre ekonomi, stabilare och med ny självläns. Låter som en ny låda i mina öron.

Mått
Längd: 6.45m
Bredd: 45 cm

Materialvarianter
Club: 16.8 kg
Performance: 15 kg
Ultra: 12.3 kg
Elite: 10.5 kg

Zedtech Lightning

Nu till kuggfrågan: Hur många har lagt märke till att Zedtech lagt ut bild på en ny surfski? För det har de. En låda de kallar Zedtech Lightning. I profilen påminner aktern om deras gamla surfskis, fören om Carbonology Atom och i mitten Zedtech Griffin. Har ingen mer info om surfskin då jag numer inte går in på deras hemsida sen jag fick virus där i våras/somras.

Ett svar på “Nya surfskis från Epic och Zedtech”

  1. Inte mycket du missar om du undviker Zedtechs webbsidor; på senare tid har de inte haft så mycket annat att berätta än ”Database error occured”.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.