Inbjudan Flämslätt 2013 och Portugal 2013

Fick mail av Ove Emanuelsson. Observera att det råkar stå fel år i inbjudan…

Hej!

Ge dig själv en trevlig julklapp!

Anmäl dig till Flämslättslägret (inbjudan i bifogad fil) och/eller till lägret i Portugal. Arne Wahlberg har bokat vecka 12 i Aguieira (samma plats som förra året) och fått ok på 30 platser. Det finns möjlighet att åka vid andra tider. Personligen skulle jag vilja åka 7-10 dagar i vecka 10-11 om någon vill åka då så hör av er till mig. Arne samordnar anmälan till Portugal så maila till honom på arnewg@spray.se

Efter nyår byter jag e-postadress till ove@oe-kanot.se Träna hårt med tanke på VM i Köpenhamn i september. Sverige skall ha den största truppen med över 40 veteraner.

Alla kanotister önskas God Jul och Gott Nytt År

mvh
Ove Emanuelsson