Outside om Paddling i Outside

Var på ICA igår och såg senaste numret av Outside. Trevlig tidning! Kom då på att jag måste kolla upp paddlingens framtid i tidningen Outside. Vissa verkar negativ till beslutet att lägga ned Paddling och andra ser fram emot Paddlings pånyttfödelse i Outside´s format. Jag kontaktade Outside med frågan: Hur ser ni att ni kommer hantera paddling i Outside? Vad har ni för tankar, idéer och planer snickrade?

Detta är svaret från Glenn Mattsing som är chefredaktör på Outside

Vi har länge velat skriva om paddling i Outside men varit snåla med det för att inte konkurrera med Paddling. Nu tänker vi satsa på paddling även i Outside och planerar att täcka upp de flesta av de discipliner som är mest populärt i Sverige. Mest fokus kommer att ligga på upplevelse- och motionspaddling. Men vi vill också ta grepp om paddlingsbranschen så som vi gör med andra branscher i Outside: trender, avslöjanden och egna event.
Därför kan jag ”avslöja” att vi med stor sannolikhet kommer att starta ett nytt event på Västkusten redan i vår. Mer info inom kort.

Tänkte följa upp med detta lite till kommande dagarna

Ett svar på “Outside om Paddling i Outside”

  1. Det blir alltid spekulationer vid förändringar. Det som väl får ses som helt klart är att en specialtidning för paddling läggs ner och att paddlingen ska rymmas vid sidan av andra sporter i en annan tidning. Förmodligen måste Outside nischa lite hårdare mot vissa målgrupper och tillhör man dessa kan det tom bli bättre än Paddling.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.