Aterra öppnar kajaksportbutik i Helsingborg

Jag skrev i förrgår om att Aterra satsar vidare och öppnar ny butik i Helsingborg i vår. Idag fick jag mail med mer info och bilder.

Aterra.se >>

Precis innan jul blev det klart att Aterra öppnar en butik i Helsingborg, detta har legat i planen sedan några år och vi har tittat på en hel del lokaler. Idag behövs det på nytt ett starkt drivande företag i den svenska kajakbranschen precis som fallet var när vi startade vårt gamla företag i Malmö som snabbt blev ett av Sveriges största kajakföretag. Att det blev Helsingborg är ingen tillfällighet, kundundersökningar har gjorts och funderingar har funnits på andra platser i Skåne. Kraven var lätt att ansluta från E6/E4, närhet till vattnet, kundparkering i direkt anslutning och hyfsat stort flöde av presumtiva kunder typ den ”vanliga människan”. Allt det här hittade vi på Kajpromenaden 12 i Norra Hamnen i Helsingborg.

Målet är att butiken skall bli en ny samlingspunkt för all typ av paddling i södra Sverige. Planerna är när allt går i lås en lite annorlunda kajakbutik där vi som vanligt fokuserar på havskajak i olika prisklasser men också så klart sportigare paddling som surfski, surfkajak och forskajak. Du kommer också kunna hitta longboards och hoppas vi inom kort SUP. Mer vill vi inte avslöja nu, men…

Aterra Shop öppnar i vår. Välkomna!
vänliga hälsningar / kind regards / venlig hilsen
Leif Davidsson