För att det är schysst

Ibland måste man i sitt stilla sinne undra vad man sysslar med då man flänger runt i sin spandexkostym och svettas och snorar. Har inga tävlingar på skidor planerade. Kanske att det blir något lopp då frugan kör. Kanske inte. Trots det kan jag bara inte låta bli att nöta på i skogen. Det är så fruktansvärt trevligt och gött. Åsså är det perfekt förberedelse för paddelsäsongen som väntar ”runt hörnet”.

Idag blev det strax under 28km stakning på spåren kring Tänndalen och Hamra. Toppenställe att hasa lagg på om ni frågar mig. I år har de dessutom öppnat en ny dalslinga som är flack och lättåkt. Så gillar man stakning så är det toppen.

Men allt har sin tid. Mycket skidor har det blivit sista tiden och nu börjar jag så sakta se fram emot att börja köra gym och paddelmaskin igen. Omväxling förnöjer :-) Och är bra.

Kvällstid läser jag boken ”Born to run – jakten på löpningens själ”. Begriper inte storheten i den boken och varför så många går loss på den!

Ett svar på “För att det är schysst”

  1. Har varit i Copper Canyon, där det utspelar sig för ett antal år sen och naturen är storslagen det vill jag lova. Det är också hemtrakter för min största idrottsidol Victoriano Churro, som helt okänd och i bildäckssandaler, vann Leadville 100 vid 55 års ålder. Fast boken var väl sådär, men nog skrattade man ibland.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.