Bort med översträckta armar

Distans på maskinen

Brände av ett distanspass på maskinen igår. 90 minuter med fokus på teknik och att hålla igång kroppen. Gick väldigt bra och passet kändes inte som 90 min. Variation i passet på maskinen är en nyckel en annan teknikfokus. Då går tiden riktigt riktigt fort. Helst om man har lite musik i öronen.

Har en spegel som jag flyttar runt lite i garaget så man kan se paddlingen från olika vinklar och håll. Oftast sitter den rakt fram men igår hade jag den i sidan under stora delar av passet.

Fick jobba med att inte översträcka främre armen i paddeltaget. Det är en gammal ”sjuka” jag har sedan simningen. Har övat upp så att jag kan översträcka armbågarna. Dvs när man sträcker ut armarna i ett bröstsimsarmtag så kan jag om jag vill klämma samman armbågarna…nästan :-) Och det känns inte optimalt i paddlingen. Så det jobbade jag med.

Siktar på ett till maskinpass idag. Troligen stressad tröskel (fart 3+). Kanske 50/10s intervaller. Får se vad klockan hinner bli och hur mycket energi det är kvar i kroppen efter dagen.