Surfski Spring Camp – strykande åtgång på platserna

ssc2013inbjudanbloggMailade lite med Leif på Aterra kring Surfski Spring Camp 2013. Campen vänder sig till allt från nybörjare, multisportare, vågfreak eller elitpaddlare.

Det är rykande åtgång på platserna till lägret. Just nu 17 anmälda. Så vill man få plats är det dags att tänka till. Per igår är följande med:

Anders Gustafsson, Sven Jansson, Karolina Silfverberg, Jeanie Sandquist, Evy Lantz, Peter Svensson, Erik Wallgren Nomado, Fredrik Lindström Nordic Kayaks, Christian Dietz Bootshaus, Leif Davidsson Aterra, Eva Egnell Kajak Kalmarsund, Hans Kristian Stölen, Oddbjörn Nilsen Norge, Patric Petersson, Christina Holm, Hans Strand och Ola Ström.

Det blir en del nyheter på årets Spring Camp och ett lite annat upplägg men mycket kommer också att kännas igen. Man har valt Oskarshamn som ny samlingsplats dels för att förbättra boendet men också för att öka tillgängligheten för att finna downwindsträckor.

Nu finns det även en PDF-inbjudan. Är du snabb att anmäla dig så får du 1 på 10 chanser att vinna boken Surfski with the pros av David Mocke! Värde 475 sek. Campen vänder sig till allt från nybörjare, multisportare, vågfreak eller elitpaddlare.

Inbjudan Surfski Spring Camp >>

Anmäl dig här >>