Födeslsedag i fäders spår

I helgen körde jag Södra Berget Runt. Ett kuperat motionslopp på 20km. Det finns en 40km sträcka oxå men att köra två varv på 20km spåret lockar inte. Att två gånger ta 150 höjdmeter på sista 4km varje ligger inte i min smak.

Banan mätte 20,3 km och jag hade ett bra lopp för att vara mig. Var 6 min snabbare än ifjol och landade på 1:02:42. Helt ok för att vara en talanglös. Framför mig hade jag en bla en hög med killar som går på skidgymnasium och en kille som jag tror hör hemma i led 1 på Vasan. Kom i alla fall på plats 9.

Fick en ordentlig kick av loppet och har anmält mig till Öppet Spår Måndag. Ska bli jädrigt kul. Som vanligt kan man gruva över vädret och hur det blir. Har åkt i propagandaförhållanden, snöstorm och midvinterkyla. Sett efter det borde det bli regn i år :-)

Kollade på Funbeat och de senaste 90 dagarna har jag fått in drygt 63 timmar längdskidor. Med en månad kvar borde det bli 20 timmar till. Borde räcka.