300k Challenge

300k Challenge

I fjol hade vi med en 25km sträcka i Nätrejset. En utmaning för dem som ville köra lite längre sträckor på egen hand. Få tog chansen och till i år är 25 km inte med i Nätrejset längre.

Men. För att kompensera det så klurade jag på en ny utmaning. En utmaning som förhoppningsvis fler än jag gillar. Har hört att sprintkanotiserna har något de kallar ”100 mil under hösten”. Med den idén i bakhuvudet lanserar jag nu utmaningen:

”Paddla 300km under maj månad”. Eller i engelskt format 300k Challenge.

Jag sporras lite av tanken att samla samman 300 km paddling under maj månad. Hoppas fler gillar grejen och är med på tåget.

Skicka gärna in bilder och någon text från era pass i 300k Challenge så lägger jag ut det på hemsidan. Jag själv kommer summera min paddlade sträcka på bloggen. Skicka gärna med er paddlade sträcka om ni mailar in text och bild.

Ni når mig på LEKAJAK@gmail.com

4 svar på “300k Challenge”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.