Nätrejset 5km – Peter Svensson 29:57

Peter rapporterar in sin andra tid i Nätrejset för året. 5km i sin Fenn XT på personbästatid. Imponerande! Han har gått från 32:20 som bästa tid ifjol i XT. Blir intressant att följa Peters utveckling när vattnet blir mjukare. Garanterat det ryker ett par minuter till.

Namn: Peter Svensson
Klass: H40
Sträcka: 5km
Tid: 29:57
Kajak: Fenn XT
Paddel: Jantex Gamma
Datum: 2013-02-16

Resultatlistor >>

Ett svar på “Nätrejset 5km – Peter Svensson 29:57”

  1. Jag måste ha missat att rapportera en tid med XT:n. Jag har gjort 30.55 i augusti. Fast jag är ändå nöjd med att sänka mig knappt en minut från bästa tid och dryga två minuter från motsvarande tid förra året. 32.20 gjorde jag i mars när vattnet var ungefär lika kallt som nu.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.