Outside spänner bågen

wcwlogo2Läste just på Facebook att Outside har som mål att skapa världens bästa paddlingsfestival i West Coast Water. Festival går av stapeln den 24-26 maj 2013. Så här skriver de:

”Det är dags för en internationell paddlingsfestival som sätter ett av världens bästa paddlingsvatten på kartan”, säger Glenn Mattsing, vd för Go Outside Media AB, och ansvarig för den största paddlingssatsningen på länge.

”West Coast Water i Tanumstrand, Bohuslän, ska bli en årlig samling för alla som älskar skärgården och paddling”, säger han. ”Jag kan inte tänka mig en bättre plats än Fjällbacka skärgård för en paddlingsfestival i världsklass”.

West Coast Water är, precis som Tjäröfestivalen, till för alla som vill testa årets nya kajaker, gå kurser, lyssna på föreläsningar, förbättra teknik, tävla, testa paddling för första gången, surfa vågor eller bara glida omkring i Fjällbacka skärgård. Instruktörer och föreläsare som redan är klara är bland annat världskände Nigel Foster, Renata Chlumska och Svante Lysén.

”Tillsammans med Visit Sweden, Västsvenska turistrådet, Outnorth och lokala experter från Västkusten tar vi nu sats för att samla paddlare från hela Europa till framtidens paddlingsevent”.

Härligt med höga ambitioner!

West Coast Waters hemsida >>