Nätrejset 2013 – Registrera din tid

En liten liten nyhet i årets Nätrejs är sättet att registrera tid. Via länken nedan kommer ni till en sida där det finns ett formulär. Formuläret innehåller all information jag behöver för att registrera ett Nätrejs.

Det låter kanske krångligt att fylla i ett formulär men det är det inte. Bara att fylla i ett par fält och trycka på skicka. Då landar ett mail i min inkorg. Fördelen är att det blir lättare för mig att lägga in tider om alla inskickade resultat kommer på samma format. Och då behöver ni inte skämmas om ni skickar in jättejättemånga tider på en säsong. Bra va ;-)

Om ni inte gillar formuläret kan ni skicka mig ett mail som förr. Men testa gärna formuläret :-) Förutom länken nedan når man även formuläret via menyraden under Nätrejset.

Länk till formulär för att registrera tid i Nätrejset 2013 >>