Nu är jag redo för öppet vatten!

Redo för sommaren

Efter en vinter full med skidåkning, en hel del paddelmaskin och styrketräning så tänker jag nu är det dags: Bort is på havet och sjöar. Jag vill paddla!

Hur har ni det hemma hos er? Har ni is eller kan ni paddla. Här i Sundsvall ligger isen på min hemmasjö tjock och vintrig. Havet är oxå istäckt men jag gissar att det bara är lite blåst som behövs för att det ska rätta till sig. Jag får hålla mig till paddelmaskin, skidåkning och gym några veckor till.

Brände av 10×2 min stressad tröskel på paddelmaskinen (Weba) idag. Fick slita som ett djur. Sista veckan har varit tung med sjukdomar i hushållet, dåligt med sömn, kass mathållning, stress och och och. Egentligen borde jag ha lagt mig på köksgolvet och sovit ikväll istället för att träna. Ibland måste man bara vilja väldigt mycket.

Kämpa!

7 svar på “Nu är jag redo för öppet vatten!”

 1. Fick ihop 9km igår men på utvägen idag så tog det stopp o fick backa 50 m. Hade velat haft isdubbar både igår o idag men vem ger upp? Inte jag hursomhelst :-)

 2. Norr om Göteborg ska det väl vara isfritt nu, så i påsk ska det allt bli lite paddling :)

 3. Körde 9 km i Trosaån igår,snackade lite med en
  skidåkare om åkte på spåret som går längs med ån,
  Blir paddling varje dag under helgen

 4. Nej, nåt vatten i flytande form går inte att se här i Arvikatrakten denna sena vår. Ny kajak i garaget, stort paddelsug-tur att Weban finns i källaren som tröst.

   1. en Citius 44, som jag hämtade hos Ove E för ett tag sedan, jag är mycket förväntansfull. Men än så länge får jag nöja mig med att ha 44:ans sits monterad på Weban för att sitsen och rumpan ska få lära känna varandra…

 5. Ca 10 km på havet blev det igår – på skidor. Utanför de yttre kobbarna fanns det inte mycket snö, så dit for jag inte, men fick se ett sällskap långfärdsskridksoåkare ta sig förbi.

  Lär nog dröja snarare över än under en månad innan jag sitter i kanot.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.