Enklare att nå Nätrejset

Nätrejset 2013Jag jobbar på att göra det enklare att delta och följa Nätrejset. Sen förut så finns det ett val för Nätrejset i den blå menyraden. Där kommer man åt reglerna och kan även skicka in en tid och kolla resultat.

Nu har jag även lagt en tablett på startsidan med direktlänkar till reglerna med möjlighet att skicka in tid och se gällande resultatlista.

Nytt är att i samma kolumn längst till höger på startsidan så hittar du en tablett med de fem senaste inrapporterade tiderna. Tiderna är dessutom länkade så om man klickar på dem så kan man läsa om vilken kajak som använts mm.

Hoppas detta gör det enklare för er.

Ett svar på “Enklare att nå Nätrejset”

  1. Jag som följer bloggen kan ju morgonkaffetänka att det enklaste sättet att driva nätrace-registreringar är att avsluta varje blogginlägg med en direktlänk och en kort text á Cato den äldre ”För övrigt anser jag att fler nätrace bör registras nu! *länk*”. En in-your-face liksom. :)

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.