Veteraninformation 2013-04-25

Fick mail av Ove Emanuelsson.

Flamslatt 2013

Hej Veteraner!

OBS I Huskvarnas inbjudan har det blivit ett fel. I rutan över klasser och sträckor står det rätt att veteraner kör lördag den 4 maj men i texten längre ner står det. ”Veteranerna kommer att oavsett eventuella ändringar paddla enbart på söndag”. Där skall det stå lördag. Det går att efteranmäla sig fram till kl. 19:00 fredagen den 3 maj.

Lägret på Flämslätt samlade i år bara drygt 20 deltagare jämfört med över 50 de senaste åren. Den sena våren? På torsdagen var det full storm så vi åkte till Mariestad och paddlade på Tidan. På fredagen paddlade några före frukosten, för på förmiddagen höll professor Björn Ekblom från GIH föreläsning /samtal om äldre och deras prestationsförmåga och träning. Det var mycket uppskattat, det var bara synd att inte fler fick ta del av Björns kunnande och erfarenheter. På fredag em blåste det fortfarande en del men det gick att paddla utan problem, resterande tre paddelpass skedde i strålande väder.
Med början lördagen den 4 maj i Huskvarna blir det 6 helger i rad som det blir veterantävlingar som alla ingår i Veterancuperna utom den med åldersfaktorer på NM i Lidköping. Jag tycker ändå att NM har högsta prioritet. Senare blir det betydligt tunnare med veterantävlingar.

Bifogar en bild på deltagarna på Flämslätt. Stående från vänster. Jan Tuma, Ingemar Lindin, Lars-Inge Fridolfsson, Patric Petersson, Anders Hansson, Trond Harald Nylund, Ulf Eriksson, Göran Augustsson, Jörn Haugerud, Ingemar Fredriksson, Inge Johansson, Gunnar Emling. Knästående. Stefan Gustafsson, Gunnar Castmo, Eva-Li Saarväli, Öjvind Langslett, Gunnar Clarfjord, Bo Welander, Jan Östlind, John Rönnbäck, Bengt Järnhester.

mvh
Ove Emanuelsson