Plastex Bionic paddel

Plastex Bionic Paddle

Hörde att Plastex hade uppdaterat sin hemsida, både via mail och via GlobalSurfski.com. Så då måste man ju kolla in lite så är med :-) Visst har de snyggat till sin sida. Det var ett tag sedan jag var in på den.

Verkar inte ha hänt mycket på kajaksidan direkt. Och surfskin som lanserades i Sverige på Surfski Spring Camp finns inte presenterad. Så betyget är väl prydlig hemsida men inte up-to-date med information.

Det jag fastnar för är deras Bionic paddel. Den har någon form av ribbor som man kan bli nyfiken på hur det funkar i verkligheten. Så här säger de på hemsidan om paddeln:

Bionic Kayak Paddles have a naturally powerful, wing shape with ribs on the blade surface. Fantastic clean in-and-out phase. Very stable and easy to control. Preferred paddle of K-1 1000m Champion, Aleh Yurenia. Produced in two comfortable sizes: L for Ladies and XL for Men.

Plastex hemsida >>

2 svar på “Plastex Bionic paddel”

  1. Ribborna verkar underligt. Under i- och urtag kan det säkert fungera men om nu vingen fungerar som en vinge borde det inte vara bra i draget…

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.