Smör och bröd pass med bra eftersmak

DCIM100GOPRO

Efter en lätt hysterisk dag var det skönt att komma ut på vattnet på kvällen. Var en aning seg efter att under dagen ha åkt rullskidor på fm, meckat båt för sjösättning på eftermiddagen och veckohandlat mat strax innan middagen.

Vred ur kroppen ett smör och bröd pass. 4x2000m tröskel (fart 3) med 2-2,5 min vila. Fick kämpa lite men höll jämn puls och jämn fart genom intervallerna.Låg på 9:07-9:10 på 2000-ingarna och det känns bra med tanke på att det är kallt i vattnet fortfarande. Blir kul att se vad lite mer träning och varmare förhållanden ger.

Nu känns det i alla fall som att kroppen är igång och det är tid att göra intervallpassen längre.

123km på 300k Challenge…and counting!

2 svar på “Smör och bröd pass med bra eftersmak”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.