Funderar på ny surfski

Fenn Elite SL
Fenn Elite SL

Under segelsemestern sålde jag min Fenn Elite SL. Hade mycket funderingar innan jag slutligen bestämde mig för att lägga ut den till försäljning. Elite SL är en grym surfski med ruskig fartpotential. Jag kunde lätt lära mig att hantera henne på slätvatten och i mindre vågor. Men i större förhållanden kände jag mig inte 100% trygg. Och det var där skon klämde.

Jag bor i norrland och här är vattnet kallt allt som oftast. Det i kombination med att jag paddlar ensam 99,999% av tid gör att jag måste begränsa risker. Samtidigt vill jag kunna vara ute i stora förhållanden och avslappnat kunna köra på. Så därför bestämde jag mig att ett byte av surfski var nödvändigt.

Har kollat runt lite och ett alternativ som jag är riktigt nyfiken på är den nya Epic V10. Har gjort upp om provpaddling av en sån i samband med DKM+. Det blir riktigt intressant! Finns fler intressant alternativ…men en sak i sänder.

Nya Epic V10
Nya Epic V10