Björnöloppet – Söndag 18 augusti

Den 18 augusti arrangerar Västerås Kanotförening Björnöloppet. Distansen för veteraner är 10km på skyddade vatten. Spana in inbjudan till tävlingen nedan!

Inbjudan >>

3 svar på “Björnöloppet – Söndag 18 augusti”

  1. Kul tävling med 75 meterssprint för de som är snabba i starten (dvs inte jag…).
    Funderar på om inte klubbar som bjuder in motionärer (öppen klass) borde skippa det här med lagledarträff. Har pratat med ett par som varit sugna på att ställa upp på Veterancupstävling men som skrämts bort av ”kravet” att ha en officiell representant från klubben med sig som organisatör.

    1. Jag tror inte att det finns något krav att ha med en klubbrepresentant om du tävlar i veteranklasserna. Vart har ni läst detta? De gånger jag deltagit i en veterantävling har aldrig klubben haft någon representant. I mindre tävlingar är det sällan problem att deltagare är med vid lagledarträffen.
      Tävlingsreglerna nämner inget krav på lagledare, men det kan ligga i de tävlandes intresse.

    2. Det är rätt att det inte står något om krav på lagledare men inte heller något om att det är frivilligt. Självklart förenklar det för arrangörerna att ha en lagledarträff där alla är insatta och kan det normala men min tanke var att om man skriver att enskilda deltagare är välkomna så kan det locka några som känner sig utanför pga nuvarande skrivning.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.