Den stora utmaningen – Rädda benen

I och ur kajaken
I och ur kajaken

Är inställd på att köra DKM+ även om jag inte är anmäld än. Den sista juli höjs startavgiften igen och innan dess måste jag vara anmäld.

Att man blir skittrött på DKM+ behöver man inte vara Einstein för att lista ut. Distansen motsvarar ju ett Vasalopp i tid. Och då blir man trött. Punkt.

Den stora utmaningen är att rädda benen. Åtminstone för mig. Har haft amputeringsönskningar båda gånger jag kört i motionslåda. Och när benen krampar då paddlar man som en skadeskjuten. Och skönt är det inte. Så…det gäller att söka lösningar så man kan ägna sig åt att bara bli trött.

De sista dagarna har jag haft kajaken i garaget och fixat. Sen testat på sjön hemma. Och om igen. Börjar hitta något jag tror på. Har vaderat sidorna i sittbrunnen sen tidigare. Nu har jag även vaderat lite kring sätet och på fotstödet.

Klurar även på mat och dryck innan och under.

Leta leta leta…

DKM+ hemsida >>

6 svar på “Den stora utmaningen – Rädda benen”

  1. Har du en sits som inte funkar kommer benproblemen som ett brev på posten. Upplevde liknande problem innan jag bytte.
    Hoppas du hittar rätt. P

    1. Jag är känslig för benen. Känner till och med av baksidan då jag kör bil ibland. I surfski däremot har jag haft väldigt lite känningar…

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.