Lär dig montera paddlar som ett proffs

En instruktionsvideo från Braca som innehåller många knep för ett bra resultat när du monterar paddlar.

Braca Sports hemsida >>
Reval Kayaks >>

2 svar på “Lär dig montera paddlar som ett proffs”

  1. Intressant video ! Men många av oss har kanske inte bladvinkelverktyget, eller Bracsas smältlim, vilket såg ut att vara extremt långsamstelnande.Var får man tag på det, tro ? Sen skulle jag nog inte våga såga av ett paddelskaft med bågfil utan att först ha lindat det med tape för att undvika splittrade fibrer, vilka kan löpa iväg långt om man har otur. Jädrigt elegant sätt att ta bort överflödigt lim med alkohol !

    1. Jag har limmat med Bracas smältlim. Det är inte ovanligt långsamt till stelning. Jag tror nyckeln är att de värmer rör och i bladhylsa så det finns viss värme i det materialet. Då får man lite mer tid på sig. Jag brukar göra på samma sätt både med paddlar och skidstavar.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.