Någon som kan berätta om Fenn Elite Spark

Fenn Elite Spark
Fenn Elite Spark

Kikar på lite olika surfskis. Ska testa två i samband med DKM+. Dels nya Epic V10 och dels Vajda Hawx. Båda ser fina ut.

Sen är jag även nyfiken på Fenn Elite Spark. Gillar tanken på en mindre surfski för paddlare upp till 80kg. Har läst om den på nätet. Mått och så finns där. Men hur rank är hon? Vissa säger att det inte skiljer så mycket mot Fenn Elite SL medans andra säger att hon är stabil. Kanske inte så stabil som Fenn Swordfish.

Kan någon skvallra som har paddlat Fenn Elite Spark?!

2 svar på “Någon som kan berätta om Fenn Elite Spark”

  1. Skärskog har paddlat SL mycket och nu skaffat en Spark och han är i din längd och vikt så nog den som bäst svarar på din fråga. Jag tror verkligen på den här typen av Skis men har för min egen del märkt en stor fördel av sittställningen i Epic (och NK) kontra Fenn. Jag sitter mer upprätt och kan på så sätt ventilera bättre och blir klart mycket snabbare i främst sprintar/ korta spurter vilket känns ganska viktigt. Sittställning är ju klart individuellt och går ju alltid att ”bygga” en bättre sittställning men då riskerar man ju att bygga bort stabiliteten.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.