Ny räser – Epic Legacy

Epic Legacy M
Epic Legacy M

När jag var i Bengtsfors så testade jag Epic V10 & V14. Två riktigt fina surfskis (mer om dem i veckan). När jag var klar med det såg jag att det låg en Epic Legacy XL på gräset. När Erik sa att han hade en storlek M med sig på taket kunde jag inte hålla mig. Bära eller brista. Eller snarare bada eller…

Fick hjälp att komma i sjön. Och ta med fasen: Jag klarade att paddla den på första försöket. Jag var helt bergis på att jag skulle hamna i vattnet. Sist jag testade en räser för ett par år sedan så lämnade jag inte bryggan ens.

När jag sen hörde priset för lådan inklusive ett schysst fodral så var det bara att slå till. Så nu ligger det en Epic Legacy M i garaget. Inte röd/svart som på bilden utan vit med svart dekorrand på (Performance). Vikten för M är upp till 76kg så jag ligger i överkant vad kajaken är byggd för.

Längd: 520cm
Bredd: 40,6cm
Vikt: 11,1kg