Så har det hänt igen

Bild från ett tidigare bad, då med Sleipnern. Kolla in snön i slalombacken. Kallt i vattnet!
Bild från ett tidigare bad, då med Sleipnern. Kolla in snön i slalombacken. Kallt i vattnet!

Det här är ju sånt som man kanske skulle hålla tyst om egentligen. Bad med kajak är ju sånt man gärna stryker ur tränings-CV:en. Men igår hände det igen.

Har känt mig stadig i Epic Legacyn på slutet. Kanske var det hybrisen som straffade sig igå. Körde en teknikövning och slappnade av i fel ögonblick. Felskär med paddeln och så hamnade jag i ett läge där jag inte hade möjlighet att skapa kraft i ett stödtag. Plupp! Hann tänka: ”Det här var ju onödigt!” Fick simma ett par minuter för att ta mig till en brygga. Det börjar bli höstsvalt i vattnet. Särskilt om man bara har superunderställ på sig.

2 svar på “Så har det hänt igen”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.