Balansträning | En lek med liggunderlag

Nu på hösten har jag svårt att få tid att komma ut på havet då det är just. Tänkte ändå jag skulle öva balansen i Epic V10L på slätvatten.

Började med att sitta på en Skwoosh. Stadigt. Sen ett liggunderlag och Skwoosh. Stadigt. Sist två liggunderlag och Skwoosh. Stadigt.

Har nu gett upp den övningen. Har svårt att se att det går att lägga till ett liggunderlag till. Hela kakan man sitter på börjar röra sig i sittbrunnen. Får helt enkelt öva balansen i räsern istället och försöka ta mig ut i vågor för att öva balans i surfskin.

Ett svar på “Balansträning | En lek med liggunderlag”

  1. Liggunderlag är ju inte det enda materialet att leka med… Det mest distinkta jag testat är telefonkatalog. :) Det var för en-engång-grej; och den slängdes sen. Annars har jag pysslat lite med stummare material, bästa exemplet är kanske cellplatsplattorna som finns i simhallen. Stum cellplast av den sorten finns också till gym/brottar/lekmattor. Divinycell kan säkert funka också. Stum och fin. Jag har fixat fotstöd av sånt (med väv&plast runt).

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.