Suunto Ambit 2S

Jag ska säga det rakt ut: Jag är inte förtjust i min Suunto Ambit 2S. Inte alls. Vill ha en Garmin igen.

Har använt min Ambit 2S ytterligare 10 månader nu. Köpte den då jag blev sur på min Garmin 310XT. Den strulade med laddningen och till slut tappade jag humöret. I min ilska svor jag att inte köpa Garmin igen. Så det blev en Suunto Ambit 2S. Och nu ångrar jag mig gruvligt. Fatta inte beslut med bubblande humör!

Kan kort och gott säga att jag saknar Garmin och dess fyra rejäla fält, tydliga text, känsliga GPS, fina belysning…

Plus och minus för Ambit 2S
+ Snygg
+ Går att ha som vardagsklocka
+ Finns app:ar att ladda ner
+ Ok batteritid

– Bara tre fält kan visas som mest
– Aviga knappfunktioner
– Seg GPS
– Dålig nattbelysning
– Måste koppla upp mot Movescount.com för att ställa in fält på skärmen
– För liten text i det övre och undre fältet som är svinsvår att läsa

Minussidan överväger plussidan. Utan snack.

Så här skrev jag om Suunto Ambit 2S tidigare >>