Siffror som inte säger mig något

En minst sagt aktiv helg börjar närma sig sitt slut. Konstigt nog känner jag mig pigg! Så borde det inte vara…

Allt började egentligen redan i fredags efter jobbet. Halkade ganska omedelbums ut i vallaboden för att valla skidor. Två par skidor skulle preppas för långlopp, två par som skulle vara värmauppskidor, ett par för att testa rillrar och ett par som dottern skulle träna på. Tog en liten stund att bli klar.

Lördag morgon upp kl 0600. Avresa hemifrån mot Harsa i Hälsningland för långlopp. Släppte av sonen hos mor & far i Hudik. Frugan, dottern och jag åkte vidare. Sen var det Harsa Ski Marathon för hela slanten. Banan mätte strax under 45km och cirka 400 höjdmeter. Hade bestämt mig för att göra frugan sällskap under loppet och höll mig till den planen. Stkade på blanka skidor. Fick ett väldigt trevligt lopp på en riktigt fin bana med några trixiga kurvor. Kan varmt rekommendera Harsa Ski Marathon. Trevligt att kunna åka ett lopp och gå imål med känslan att vara fräsch. Njöt fullt ut. Snittpuls under loppet var 147 slag/minut. Kollade lite i resultatlistan och det ser ut som jag hade några 2:a-leds åkare på Vasan just bakom mig (kring 600+ plats 2016), så där någonstans låg farten.

Men. Så till de där siffrorna som inte säger mig så mycket. Kände mig så pigg idag att jag körde ett intervallpass på Dansprinten.
– Uppvärmning
– 5x10s start varannan minut @400W
– 10x2min r:1min @170-180W
– Nedvarvning

På stakmaskinen finns det diverse forum och siter på nätet där man kan nörda ner sig i watt på stakmaskin vs. led på Vasaloppet osv osv. På paddelmaskin har jag inte hittat nått sånt. Så det ända jag vet är att jag vevat på lite watt på paddelmaskinen idag. Vad ”brukar” folk veva på? Jag körde på motstånd 8 på maskinen.

7 svar på “Siffror som inte säger mig något”

    1. 190-210W i tröskel är grymt! Gissar att min egen ligger på 140W. Men har inte testat riktigt än…

  1. Jag brukar fundera på hur lång tid det skulle ta att få till en kilowattimme på paddelmaskinen, sen tycker man inte längre att elräkningen är för dyr

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.