En riktigt bra träningshelg

Har haft en riktigt skön och bra helg. Både träningsmässigt och slömässigt. Gillar helger :-)

Fredag
Innan vi for till fjällen så piskade jag in ett intervallpass på paddelmaskinen. Lite ont om tid så det blev pang på intervallerna utan uppvärmning. Hade siktet inställt på ett visst antal watt på maskinen men som vanligt så ligger jag gärna högre än tänkt. Körde i alla fall 6x9min med r:1min. En klassiker som är lätt att riva av. Börjar hitta nivåerna (effekt) i olika intervalltyper.

Lördag
Åkte en riktigt trevlig långtur med sonen. Stannade i Hamra och fikade. Jag fick kaffe och en cheescake och Kaspar mumsade i sig varm choklad med vispgrädde och en mazarin. Riktigt riktigt trevligt!

Söndag
Återigen ett rappt intervallpass. Resten av familjen spanade på dameras SM-Skiathlon så jag kunde härja ute som jag ville. Pangade av 4×20 min skate med r:2min. Körde från Tänndalen-Hamra-Tännäs-upp på fjället och en slinga däruppe. Sen hem. På vägen hem träffade jag Jens Thorild och Paul Rosenquist mellan Hamra och Tänndalen. Kul!

Imorgon är det vardag igen!