Paddelmaskinen får vila i veckan

I helgen fyllde jag år. Fick kaffe på sängen och uppvaktning med sång och paket. Alltid lika trevligt att slippa koka sitt eget kaffe :-)

Fick ett par små paket som tillsammans bildade en rebus. Och svaret på rebusen var: Du ska åka Vasaloppet 2017 gubbe!

Frugan hade ringt, rotat och använt lite kontakter. Och på så sätt skakat fram en startplats, resa och boende. Tjipptjopp. Vilken grej!

Nu är jag kanske inte i världens bästa skick för ett Vasalopp men det ska bli kul i alla fall. Hoppas på bra väder och fina skidor. Då ska det lösa sig.

Står just nu i led 10. Men har skickat in en seedning från Harsa Ski Marathon som jag åkte med frugan. Resultatet på det loppet ska ge 2:a led. Så här i efterhand ångrar jag lite att jag inte körde på hårt i det loppet. Hade lovat att vara lite draghjälp åt frugan och höll det löftet.

Bild ovan lånad från Vasaloppet >>