VKV Elite Fischer Edition

Motionspaddla.nu kom till 2007 i samma veva som jag hade kört mitt första paddellopp. Körde Göta Kanalloppet i en VKV Elite och blev biten. Innan dess hade jag och frugan turpaddlat mycket. Mycket. Det var det vi gjorde mest. Men i samband med att barnen kom till världen så tog turpaddlandet nästan helt stopp.

Jag tänkte att motionspaddling kunde vara ett kul sätt att hålla igång paddlandet. Har gnuggat på i 10 år nu och gillar motionspaddling skarpt. Men nu tänkte jag försöka delvis återgå till ursprunget: Turpaddling. Jag tänker absolut inte sluta motionspaddla men jag känner verkligen för att komma ut i skärgården, slå upp ett tält på en klippa och njuta av det.

Så, jag har sålt min surfski och tänker inte skaffa någon ny. Däremot har jag lagt en beställning på en språjlans ny VKV Seagull Elite Fischer Edition. Har beställt den från Magnus Fischer på Kajakspecialisten. Beställde en med kolfiberförstärkning, med svarta dekordetaljer och utan självräddningsrör. Hoppas få den levererad i slutet av september.

Har haft två VKV:er tidigare. Började turpaddlandet i en Offshore, bytte sedan till en Elite. Eliten sålde jag i samband med att jag började motionspaddla mer aktivt. Tycker VKV Elite är en suverän turkajak, helt underbar. Ser fram emot att komma ut på havet i den.

2 svar på “VKV Elite Fischer Edition”

  1. Rätt tänkt! Och skulle det inte bli så är det väl bara att byta tillbaks. Tycker själv båda grejerna är kul och skulle inte vilja vara utan varken skärgårds eller motionspaddling. Problemet är mer att hinna med resten, typ styrketräning, löpning, arbete, vanligt socialt liv osv.. :)

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.