Jag blev så glad då jag kom på jobbet

Som den medelålders flintskalliga gubbe jag är så vaknar jag tidigt om morgonen. Brukar kunna vara på jobbet kring 7-skriket.

Inne i stan har jobbet två adresser. På den ena har jag mitt jobb och på den andra finns det ett gym i källaren. Idag hade vi möte på kontoret med gym i källaren. Och då tänkte jag: Kanske man skulle passa på att köra lite morgongymnastik innan dagen drar igång. Tjipptjopp, så fick det bli.

Landade i gymmet vid 07:00. Och jädra vad glad jag blev. Gänget som roddar med gymmet har ingen stor budget att köpa grejer för. Men de är fiffiga och har lite näsa för att köpa rätt begagnade prylar. Och sen jag var där sist så har de kompletterat ordentligt. Nu finns allt man kan önska sig av ett bunkergym. Så jädra grymt. Toppen!

Och finast av allt: Bänken med ställning för liggande bänkdrag…en pärla.

Dagens morgongymnastik blev: Bänkpress, liggande bänkdrag, chins och sen lite tillhörande kompletterande övningar utan struktur men massa gäldje. Totaltid: 40min.