Turpaddling i höstväder

Har varit ganska stillsamt här på bloggen sista dagarna. Har haft lite ont om tid. Var bortrest i jobbet delar av förra veckan och sen var det en del att stå i hemma.

Så helgens turpaddling kom som en skänk från ovan. Var riktigt skönt att få komma ut på vattnet och bara få finnas till. Paddlade från Sundsvalls innerhamn och ut till Åstölandet. Hade tänkt ut en enslig liten ö jag ville slå läger på. Paddlingen ut var magisk med underbart väder och spegelblank hav.

Kvällen på lilla ön var skön med god mat och kvällsfika. Njöt, slöade och stirrade på horisonten.

Var paddlingen ut till ön magisk så var paddlingen hem betydligt mer ”strävsam”. Hård motvind i typ tre timmar. Var riktigt mör då jag kom iland. Visste att söndagen skulle bli slitsam. Men, det var det värt!