En speciell dag!

Firar att det idag är 10år sedan jag började blogga om motionspaddling. Trodde inte när jag började att det skulle hålla så länge. Kul!

Så här skrev jag i det första inlägget 2007

Igår anmälde jag mig till DKM+ 2008. Det känns inspirerande att ha ett lopp framför sig att motionera för. I år körde jag Göta Kanal loppet 21 km. Det loppet var väldigt trevligt arrangemang, men nästa år vill jag prova på DKM+. Göta Kanal loppet gav i alla fall blodad tand. Har nu bytt upp mig från en VKV Elite till en Maraton Swift. Återkommer med mer kommentarer om Maraton Swiften senare. I samband med att jag anmälde mig till DKM+ så slog mig tanken att starta en blogg. Jag har inte hittat så många bloggar på nätet om motionspaddling, så det här får bli mitt bidrag ….. Min ambition med bloggen är att dela med mig av mina tankar kring:
– Träningsupplägg
– Pass och övningar som jag kör
– Prylar
Sen blir det nog en del nyheter från nätet och egna bilder oxå.

Tycker att jag på det stora har hållit det spåret vid liv genom åren. Nu ska jag fira med en smörgås :-)

2 svar på “En speciell dag!”

  1. Din blogg är en stor inspirations- och kunskapskälla för mig. Stort tack för det. Nätrejset är också en kanongrej. Har gjort reklam för Nätrejset på Ägir i höst. hoppas fler Ägirare hittar dit nästa säsong. Hoppas du fortsätter.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.