Nätrejset 2014 – 5km Downwind

Jag vill bjuda in alla intresserade till ett virtuellt race: Nätrejset 2014 – 5km Downwind. Tanken med tävlingen är att skapa motivation, utmaning och möjlighet till jämförelse mellan officiella lopp som arrangeras runt om i landet under säsongen. Var och en mäter upp en sträcka på 5km på sin hemmaplan och kör mot klockan.

Några enkla regler:
1. Sträcka som det gäller i denna variant är 5km. Hur ni väljer att mäta upp sträckan är fritt men GPS är att rekommendera för rättvisans skull. Banan är fri vad gäller vind och vågor men försök hålla den fri från strömfördel.
2. Nätrejset är ett singellopp, dvs det är inte tillåtet att köra två eller fler och växeldra.
3. Alla surfskis är välkomna att deltaga. Inga restriktioner på längd, bredd, vikt eller liknande.
4. Man får göra hur många starter man vill under tävlingsperioden som är från 1/2-1/11 2014.
5. Rapportera era resultat till lekajak@gmail.com eller via formuläret ni når vi länk i vänstra kolumnen så sammanställer jag en resultatlista. Jag kommer att skapa EN resultatlista för downwindrejset. Endast scratchtider presenteras i resultatlistan dvs veteranfaktorer kommer inte tas med. Rapportera gärna alla era starter så får andra se hur ni utvecklas. För att kunna sammanställa resultatlistorna behöver jag: Kön, ålder, tid, var ni paddlat och mailadress. Skicka även med vad ni använder för surfski och paddel.
6. Något pris utgår inte i tävling utöver ära och berömmelse förstås :-)
7. Sist men inte minst: Allt paddlande sker naturligtvis på eget ansvar och efter eget förstånd.

Kör hårt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *