Friluftsprodukter

Finns det något roligare att göra på en helg än att kolla in de senaste och trendigaste inom friluftsprodukter!? I alla fall inte om du frågar mig, jag älskar att gå runt i olika butiker med diverse friluftsprodukter eftersom det alltid finns grejer jag vill ha som jag inte ens visste om att det fanns. Väldigt spännande! Ibland åker jag och en kompis ner till Gekås som ligger i Ullared, vi har ganska nära dit, det tar inte längre än en timme att ta oss dit och där finns allt. När det kommer till friluftsprodukter så har dom en hel del intressanta och billiga grejer, allt från campingartiklar till kläder.

Friluftsprodukter jag älskar

Allting som går att använda till husbilen eller till husvagn, det är ganska likt till husbil och husvagn, är av intresse för mig. Det är så kul att se på olika praktiska lösningar för både husvagn och husbil även om det bara skulle finnas toapapper till toaletten i husbilen eller smart lösningar som krokar och lådor till garaget på husbilen. Frugan tycker om att handla små handdukar, bordsdukar och prydnadsgrejer till husbilen, hon är mer för inredningsprylarna än som jag som gillar det tekniska mer. Att få ordning på tv’n, det är mer min grej, tur att vi är olika bra på olika saker.

Barnens friluftsprodukter

På Gekås och även i våra favoritbutiker på nätet, finns en massa kul till våra barn som förstås alltid är med oss i husbilen på sommaren. Vi handlar grejer som dom kan leka med utomhus och för det mesta så behövs inte så mycket mer än en cykel och lite krafs som dom leker med. Tidigare har vi köpt en mängd olika utomhusspel som att kasta stora tärningar, kasta hästskor och stövel, hoppa säck, flyga drönare och givetvis teckna av något kul.