Tränings T-shirt för dam

Hur svårt kan det vara att hitta en tränings t-shirt för dam bland detta gigantiska utbud som finns online? Svaret för mig är ”jättesvårt”! Jag tycker att antalet butiker på nätet är alldeles för stort, det blir nästan förvirrande med alla dessa kläder överallt och min största fråga till mig själv är ”kan jag lita på dessa texter som är skrivna till varje plagg?”. Anledningen att jag tvivlar på detta är för att jag själv har suttit och skrivit texter till underkläder och där tryter orden ibland så man måste hitta på lite som låter bra men om det stämmer? Nja, sådär faktiskt. Därför tar jag allt som står online lite med en viss skepsis.

Skillnader på tränings T-shirts

När jag är ute efter att köpa nya tränings t-shirts så måste jag veta vad dessa har för kvalitet och vad de är till för då det är olika träningsformer som jag ska använda dom till. Jag måste titta både på materialet och på passformen för att jag ska hitta den perfekta tränings t-shirten. Om jag går på till exempel ett yoga pass så vill jag absolut inte ha en tränings t-shirt som är tajt och sitter åt. På yogan tränar vi väldigt många olika positioner och framför allt rörlighet, då föredrar jag en tränings t-shirt som är något lösare i passformen för störst bekvämlighet. Däremot om jag ska ut på löprunda så vill jag inte ha något fladdrande runt mig utan då väljer jag hellre en tränings t-shirt som är något tajtare.

Material i tränings T-shirts

De olika materialen i mina tränings t-shirts för dam spelar också stor roll! När jag utövar yoga så spelar det inte så stor roll vilket material det är då jag sällan svettas särskilt mycket men när jag är ute på mina löprundor eller tränar styrketräning så får det gärna vara material som tar hand om svetten och transporterar bort fukten.