Padel lever och frodas hos Ledap i Stockholm

Vi var nog många som började med padel när det slog igenom i landet för några år sedan. Jag fastnade tidigt och fick med mig både vänner och familj. Det växte upp padelhallar på alla möjliga och omöjliga ställen och jag var nog inte ensam om att undra hur det skulle kunna finnas ekonomi i så många aktörer. Nu ser vi ju att det inte fanns det. Konkurserna står som spön i backen, men än finns det några kvar och jag vill gärna tro att de är de bästa.

Survival of the fittest

Ett ställe som lever kvar i högsta välmåga och som är lite av min hemmaplan för inomhus padel i Stockholm, Ledap. De är still going strong och i mitt tycke utvecklas de och förbättras hela tiden. Deras padelbanor är högklassiga, och det gäller också deras gym och restaurang. Och för mig är kvalitet viktigare än kvantitet. Jag spelar inte lika ofta som när det var som hetast, men några gånger varje månad blir det.

Aldrig för sent att börja med padel

Jag har fått med mig brorsan att börja med, han har väl aldrig varit lika intresserad som jag av att röra sig, men slutligen har jag fått med honom hit. Och kan han så kan vem som helst börja spela Padel och det är ju rätt skönt att spela inomhus där förhållandena alltid är bra. Oavsett om du väljer padel eller någon annan sport, ut och rör på dig och ta vara på livet. Du som inte vill ut, kan lika gärna ge dig in och njuta av inomhuspadel i Stockholms bästa padel hall.