Gravid eller inte?

Ja men då kanske det är dags att köpa ett eller flera graviditetstester. Det som kan vara skönt är kanske att ha några hemma liggandes för att kunna använda när man väl känner sig lite osäker. Med ett graviditetstest så kan du relativt snabbt få besked om hur det ligger till och på så vis kanske känna dig trygg och lugn, oavsett beskedet. Hos kondomvaruhuset så finns det flertalet olika graviditetstester att köpa som alla är lättanvända och ger ett snabbt besked som kan hjälpa dig!

Vilket graviditetstest ska jag välja?

Ja men det finns ju ganska många tester att välja mellan men vad som är gemensamt för alla tester hos Kondomvaruhuset är att dem reagerar på ett speciellt hormon i urinen. I varje paket medföljer givetvis instruktioner och här kan du alltid läsa i lugn och ro exakt hur testet ska användas och vad exakt du behöver göra för att få ett pålitligt resultat. Redan samma dag som din mens skulle kommit så kan faktiskt så gott som alla tester ge ett säkert svar och detta kan ju vara guld värt om man blir orolig. De flesta testen här hos Kondomvaruhuset kan du ta till och med redan 5-6 dagar innan mensen är beräknad och på så vis få ett svar som du faktiskt kan lita på. Fördelen med att dessutom beställa det hos kondomvaruhuset är att du inte behöver vara orolig att du springer på någon i butiken när du väl ska göra köpet och dessutom skickar dem alltid alla ordrar väldigt snabbt och diskret så att ingen annan än just du vet vad som finns i paketet. Så skulle du behöva köpa test så vet du med andra ord nu vart och hur du ska göra!